FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski-NK Čelik 4:0

HŠK Zrinjski - FK Čelik 4:0

Zrinjski je tijekom cijele utakmice imao više od igre, i na kraju su Plemići sasvim zasluženo slavili, te tako zadržali vrh ljestvice.

Plemići su nastupili u sastavu: Dujković, Radeljić, Aleksić, Zlatić, Stojkić, Muminović, Šćepanović, Barišić, Simeunović, Crnov i Nikolić.

Počelo je odličnim pokušajem Stojkića koga je gostujući vratar uspio ukrotiti, a zatim je nakon ubačaja u prigodi bio i Nikolić. Gosti su pokušali nakon neuspjele ofsajd zamke, ali je sve očistio vratar Zrinjskog Dujković.

Zrinjski u vodstvo dolazi u 36. minuti utakmice. Nabacio je Crnov, a Barišić je loptu pospremio u mrežu. Pomoćni sudac je signalizirao zaleđe, ali je nakon konsultacija između sudaca pogodak ipak priznat. Nakon toga Crnov je krenuo sam prema gostujućim vratima i nesebično je pokušao uposliti Nikolića koji je bio kratak za djelić sekunde. Samo minutu poslije opet Nikolić pokušava, ali gostujući vratar izbacuje loptu u korner, nakon koga Zrinjski preko Radeljića dolazi do 2:0.

U drugom dijelu Zrinjski je nastavio sa dobrom igrom, i u 53. minuti je već 3:0. Crnov je opet nesebično uposlio Simeunovića koji je pogodio za 3:0. Simeunović je i napustio igru u 63. minuti kada ga je zamijenio Basara. Nakon toga gosti preko Dedića imaju odličnu prigodu, ali njegov šut ide pored vrata Dujkovića, a poslije toga dobro je pokušao Muminović udarcem sa preko 25 metara. U 72. minuti Bekić je zamijenio Nikolića i u prvom kontaktu s loptom pogodio je za 4:0. Stojanović je ušao u igru U 78. minuti umjesto Šćepanovića. Do kraja imali su Plemići još dobre prigode preko Bekića i Stojkića, ali ostalo je 4:0 za šestu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi BiH.

U ostalim susretima postignuti su slijedeći rezultati:

FK Slavija-NK Travnik 3:0

NK Široki Brijeg-FK Borac 3:0

NK Travnik-FK Sarajevo 2:3

NK Zvijezda-FK Rudar 0:0

FK Radnik-FK Olimpic 2:1

HERCEGOVINA.info