FOTO  HŠK Zrinjski: Kadeti slavili 1:0, juniori utrpali šesticu Željezničaru

Zrinjski-Željezničar

Prvisu na teren izaški kadeti i u jednoj izjednačenoj utakmici mladi Plemići su slavili minimalno 1:0. Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Milas.
Teška utakmica, a s obzirom da smo u utakmicu bez nekoliko standardnih prvomitimaca mi smo nastavili pozitivan niz. Samopouzdanje nam je sada naraslo do neba i idemo dalje iz utakmice u utakmicu, rekao je trener kadeta Zrinjskog Teo Krešić nakon utakmice.

Susret juniora bio je puno bogatiji pogotcima, a na kraju su sasim zasluženo slavili Plemići sa 6:2. Na poluvrijeme se otišlo sa 4:1, a kraj nam je dobio 6:2 za veliku pobjedu mladih Plemića.
Strijelci za Zrinjski bili su Vranjić i Juričić po 2, te Jozić i Puljić Vlahić. Za Željezničar strijelci su bili Grebenar i Hadžović.

Prvo bih čestitao svojim igračima na zalaganju, htijenju i želji. Znali smo koliko nam znači ovaj rezultat, tražili smo da dođemo do pobjede i evo vidite to smo i ostvarili sa visokim rezultatom. Znali smo njihovu kvalitetu, iznenadili smo ih svojom igrom. Mi nastavljamo dalje, imamo do kraja još devet kola i uzvrat polufinala kupa, nadam se i finale , trebamo to izdržati da svi budemo sretni i zadovoljni, rekao nam je nakon utakmice trener Zrinjskog Gagro.

HERCEGOVINA.info