FOTO  HŠK Zrinjski: Idemo na pobjedu, ostavit ćemo srce na terenu

Prisutnima su se obratili trener HŠK Zrinjski Branko Karačić, igrač Pero Stojkić te trener Boteva Stanimir Stoilov

Pred ovaj susret vlada veliki interes što su potvrdili danas i u klubu, a na samom početku se obratio trener Karačić

"Znamo da su veoma ozbiljan klub , u punoj formi puni samopouzdanja. Znamo da nas očekuje izuzetno teška utakmica, mi moramo ponuditi puno više nego protiv Santa Colome. Dečki će sutra dati sve ono što posjeduju uz potpuni respekt prema gostima. Sigurno će biti jedna tvrda utakmica, i vjerujem da možemo doći do obećavajućeg rezultata," kazao je Branko Karačić

Nakon trenera riječ je dobio Pero Stojkić te je rekao:
"Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju a mi dečki ćemo ostaviti srce na terenu, da napravimo povoljan rezultat. Atmosfera je pred utakmicu odlična svi su spremni."

Par riječi o Zrinjskom kazao je i bugarski trener:

"Naš je plan proći dalje, ali ne mogu reći da smo favoriti. Favorita u nogometu nema. Tako se mogu nazivati samo velike momčadi, ali što se tiče nas, mi smo balkanske momčadi i koja se pokaže boljom na terenu ta je favorit.Gledao sam prošle dvije utakmice Zrinjskog, i mislim da je to jedan vrlo organizovan i disciplinirana ekipa, i bit će nam vrlo dobar protivnik", istakao je Stanimir Stoilov


Utakmica između HŠK Zrinjski i FC Botev igra se sutra(četvrtak) u 18sati i 30minuta na Stadionu HŠK Zrinjsk uz izravan prijenos na BHT1.

Iz Zrinjskog obavještavaju domaće navijače da će za njih biti otvoren samo sjeverni ulaz, dok je južni ulaz na stadion rezerviran za gostujuće navijače.

Predstavnici Boteva najavili su da bi u Mostar moglo doći oko 150 njihovih navijača.

HERCEGOVINA.info