FOTO  Zrinjskom nula protiv Budućnosti, Jović dao ostavku

HŠK Zrinjski

Trener Jović na teren je poslao slijedeći sastav:

Hadžić, Rizvanović, Džidić, Ivanković, M. Aničić, Stjepanović, Zadro, Selimović, Salčinović, Lendrić i Dragičević.

Budućnost: Husić, Čamrković, Omić, Čergić, Zrnanović, Kurtić, Pirić ( od 73. Bojić), Sarajlić, Haskić, Kavazović ( od 68. Čolić) i Šmigalović.

Sam početak nije dao naslutiti da ćemo gledati lošu utakmicu, i na početku su Plemići preuzeli laganu inicijativu. Nažalost u prvom dijelu nije se imali puno za zapisati, te smo zabilježili tek pokušaje izvana Selimovića i Salčinovića. Gosti su se bazirali na obranu svojih vrata i znali su dobro što čine. Igra Zrinjskog bila  je neprepoznatljiva, a jedina opasnost gostima stizala je sa lijeve strane kada je Salčinović bio u posjedu lopte. Imao je Lendrić jednu kolosalnu šansu, ali je njegov udarac otišao tik pored vrata gostiju. Uz to bila je još jedna gužva u petercu gostiju gdje se za loptu borilo nekoliko naših nogometaša, ali nikome nije uspjelo za nogom da je ugura u gol Budućnosti. Prvi dio završio je tako neodlučeno 0:0.

U drugom dijelu očekivali smo puno bolju igru Zrinjskog, ali sve je ostalo na očekivanjima. Gosti su se probudili svjesni da bi mogli napraviti i nešto više od neodlučenog rezultata, i u nekoliko navrata Hadžić je spašavao Plemiće. Promjene koje je napravio Jović , Sušić umjesto Selimovića i Sesar umjesto Aničića nisu donijeli ništa novo, a u drugom dijelu vrijedi istaći pokušaj Salčinovića i udarac u vratnicu na samom kraju utakmice i to je bilo sve na ovoj utakmici koju ćemo što prije zaboraviti.

Jedino vrijedno spomena i na ovoj utakmici jeste navijanje Ultrasa koji su bili uz svoj klub svih 90 minuta bez obzira na slabu igru svojih ljubimaca.

Nakon utakmice trener Jović dao je ostavku i poželio nogometašima Zrinjskog uspjeh u nastavku sezone.

zrinjski.info