FOTO  8 medalja za Cro Star u Tomislavgradu

Cro Star, taekwondo, Tomislavgrad
Nastupio je i mostarski taekwondo klub Cro Star, koji se izborio za 8 medalja: zlato, 3 srebra i 4 bronce.

Zlato je osvojio mlađi kadet Dominik Granić, koji je i na prošlom turniru u Imotskom bio najbolji u svojoj kategoriji. Treba mapomenuti da je sve borbe u Tomislavgradu dobio prekidom.

Za srebro su se izborili: Denis Dujmović, David Marušić i Mario Tomić. Sva trojica su pokazala veliki napredak u svome radu.

Denis Dujmović je u svojoj kategoriji imao veliku konkurenciju. Ostvario je 3 izvrsne pobjede, dok je finalnu borbu za dlaku izgubio.

David Marušić je na proteklom turniru u Imotskom osvojio zlato. U Tomislavgradu je ostvario 2 odlične pobjede, a finale nije mogao do kraja odraditi zbog ozljede.

Mario Tomić je na proteklom turniru u Šujici osvojio zlato, dok je u Tomislavgradu u finalu uz odličnu borbu izgubio od puno iskusnijeg protivnika iz Slovenije.

Broncu su osvojili: Hrvoje Marijanović, Lora Milićević, Nika Tomić i Katarina Ćorić.

Hrvoje Marijanović je ove godine tek startao u starijim kadetima, no u Tomislavgradu je pokazao veliku motivaciju i želju, i treba pohvaliti njegovu pobjedu u četvrtfinalu protiv puno višeg i iskusnijeg protivnika.

U Tomislavgradu je jednu pobjedu ostvarila Dora Marušić, koja joj nažalost nije bila dovoljna za medalju.

Treba napomenuti da nitko u gore navedenoj ekipi nije crni pojas. To su sve ili zeleni ili plavi pojasevi, tj. kadeti koji redovno i naporno treniraju i uveliko napreduju, i cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu za svoj rad i nastup.

Ekipu su vodili treneri: Klaudia Marić i Damir Šunjić.