Iz Vlade opovrgavaju: Premijer se ne rastaje, živi sa suprugom

Zoran Milanović, supruga, Zoran Milanović, Hrvati u BIH, pomoć, Zoran Milanović, Hrvati u BIH, Zoran Milanović, Sarajevo, Mostar, Zoran Milanović, Sanja Milanović, rastava, BIH, Zoran Milanović, Zoran Milanović, Milan Bandić, kriza, Zoran Milanović, sdph, predjednički izbori, izbori u RH, Hloverka Novak Srizić , Zoran Milanović, Zoran Milanović, premijer Vlade RH, kletva kralja Zvonimira, Zoran Milanović, BIH, Zoran Milanović, Zoran Milanović, DORH, Saborski zastupnici
Priča da se premijer Zoran Milanović razvodi od supruge Sanje u posljednjih je tjedan dana preplavila Hrvatsku. Gotovo svatko "upućeniji" u politiku prenosi je i dodaje koji detalj - da mu je navodna ljubavnica trudna, da je već rodila itd. pozivajući se pritom na izvor koji to zna. Ta priča pojavila se i na nekim portalima te se proširila Facebookom.
Također kao dokaze da je sve to "istinito" gotovo svi dodaju da je premijera njegova supruga napustila i da ne žive zajedno te da će razvod i sami objaviti, ali kad prođu europarlamentarni, predsjednički ili parlamentarni izbori, ovisno prema interpretaciji onoga koji je priču čuo i prenosi je.

Iz Vlade su odlučno demantirali da se premijer razvodi. Podsjetimo, već ranije o premijerovu privatnom životu su kružile razne glasine, od kojih su neke, iako nepotkrijepljene ijednim dokazom, došle čak i u saborske klupe te bile iznesene za saborskom govornicom.
Priča o premijerovu razvodu koja je nedavno počela kolati poprimila je tolike razmjere da gotovo nema novinara, političara ili javne osobe u našoj zemlji koji je na ovaj ili onaj način nisu čuli.
A onda se priča pojavila na webu, prvo na internetskim forumima na kojima ljudi anonimno (pod nadimcima) diskutiraju o svemu što ih zanima. No forumaška je rasprava iskočila iz korita kad je portal tjedno.hr objavio informaciju o tome da se premijer rastaje. Napisali su kako je njegova supruga izgubila razumijevanje saznavši da je premijerova ljubavnica trudna.

Inače, portal dnevno.hr još u lipnju prošle godine nagađao je da premijer ima izvanbračnu vezu. Premijerov zrakoplov tad je iznenada iz Sarajeva, umjesto u Zagreb, sletio na Krk, što je dalo povoda glasinama. Iz Vlade su tada poručili kako je premijer u privatnom posjetu, čije detalje nisu htjeli otkrivati.
- Priča se da bi Zoran Milanović mogao biti prvi hrvatski premijer kojeg je tijekom mandata u Banskim dvorima ostavila supruga - napisao je ovih dana portal tjedno.hr.
Budući da su sve ove glasine dolazile i do nas iz raznih neovisnih izvora i u raznim varijantama, glasnogovornicu Vlade Ivanu Grljak pitali smo jesu li točni navodi da se premijerova supruga odselila iz stana u kojem su dosad živjeli.
Grljak je odgovorila da "nije točno da premijerova supruga više ne živi s njim, odnosno da se iselila iz zajedničkog stana". Na pitanje je li točno da se premijer Milanović razvodi od supruge dala je također negativan odgovor: "Ne, nije točno da se premijer razvodi".

24sata.hr