Mostar Summer Fest objavio imena ovogodišnjih izvođača

Mostar Summer Fest, Mostar, Mostar Summer Fest, Mostar Summer Fest

Nakon objave datuma Festivala (27. i 28.6.2014.) pokrenuta su i nagađanja o tome koji će bendovi nastupiti na pozornici Festa, tj bendova koji će moći nastaviti dobru vibru kakvu su lani započeli Siledžije, Zoster, Hladno Pivo, Pešes, S.A.R.S. i TBF.

„Lani smo nakon objave o pokretanju Festivala rekli kako se nadamo da je to početak jedne uspješne glazbene priče koju ćemo svake godine s našim izvođačima i posjetiteljima nadograđivati. Lanjski line up su činila uistinu vodeća imena regionalne glazbene scene, a drago nam je reći kako smo uspjeli i ove godine dovesti šest urbanih bendova koji garantiraju vikend za pamćenje u Mostaru. Obzirom da većina njih već dugi niz godina nije nastupala pred našom publikom, to daje posebnu draž i iščekivanje njihova gostovanja.", poručuju iz organizacijskog tima.

Ove godine na Mostar Summer Festu nastupaju:

Petak, 27.6.2014.:

• Elemental (HR)
• Brkovi (HR)
• Bajaga i Instruktori (SRB)

Subota, 28.6.2014.:

• Edo Maajka (BiH)
• Jinx (HR)
• Partibrejkers (SRB)

Kada govorimo o ulaznicama i dodatnim sadržajima na Festivalu organizatori poručuju: „Uskoro će kroz medije biti poznata cijena ulaznica, kao i prodajna mjesta. Ono što za sada možemo reći jeste da će se one moći kupiti u pretprodaji, te na dan Festivala. Također, drago nam je reći kako je lanjski uspjeh chill out zone samo još jedan motiv da i ove godine pripremimo dodatne sadržaje Festa, po uzoru na festivale u europskim metropolama."

Stoga, motivacije za dolazak na Fest, sigurni smo, neće manjkati. Vidimo se 27. i 28.6. u Mostaru jer TiSiFest!".