Pokrenite lavinu u krevetu

sex, seks, poza 69, maštarije, sex, seks, seks, jedna noć, seks, pravila, zločaste djevojke, seks, brojevi, pornić, McDonald's, seks, pitanja, odgovori, seks, krevet, ljubav, seks, uživanje, blagdani, seks, zahtjevi, partneri, seksi rublje, strasti, stvaranje seksi osjećaja, seks ljubav
Iznenadite ga

Uzburkajte mu strasti i prije nego što uđete u spavaću sobu tako da napravite nešto neočekivano. Primjerice, u trgovini mu u košaru ubacite kutiju kondoma kako biste mu stavili do znanja što vam je na umu. Ili ga, dok kupujete odjeću, uvucite u kabinu za presvlačenje i recite mu: „Voljela bih da ovdje vodimo ljubav." Poanta je u tome da učinite ili kažete nešto zavodljivo i iznenađujuće; ne morate poslije čak ni ispuniti rečeno, bitan je taj prvi impuls.
Budite kreativne

Šapućite mu na uho neku seksi priču. Razmislite o stvarima koje nikada ne biste učinile... i ispričajte mu ih do najsitnijih detalja. Već to što mu pričate o nečemu što je nedopušteno može mu uzburkati krv u žilama. Priču možete obogatiti tako da mu dopustite da vas gleda dok se zadovoljavate. A možete dodatno pomaknuti erotske granice uvodeći i nježno vezivanje pa ga, recimo, vežite za krevet. Neka vas ne brine to što može lako pobjeći - sama pomisao da je nemoćan dovoljno je uzbudljiva.
Priuštite mu seksi prizore

Pokažite mu nešto što do sada nije vidio. (Napomena: naravno, unaprijed kupite neko seksi i za vas netipično rublje). To znači da, ako obično nosite fine, čipkane komplete u pastelnim bojama, trebate nabaciti crne mrežaste čarape s halterima. Izgledat ćete kao potpuno druga žena - i možda se čak tako i ponašati, što će samo pojačati osjećaj misterioznosti.
Uhvatite ga nespremnog

Sjećate li se scene iz filma „Završni udarac" kada Scarlett Johansson i Jonathan Rhys Meyers ulaze u stan, ona mu veže oči njegovom kravatom, a zatim mu, stojeći iza njega, otkopča košulju? Kopirajte je i uhvatite ga na prepad. Gotovo svi dečki maštaju o tome da se prepuste moćnoj, strasnoj ženi, ali obično osjećaju pritisak očekivanja da u spavaćoj sobi moraju dominirati... I uglavnom teže priznaju takve maštarije. Zato mu dajte što želi ne čekajući da vam to kaže. „Prikucajte" ga uza zid ili gurnite na krevet i skinite ga... ali vi se ne skidajte. Tako ćete mu staviti do znanja da vi držite kormilo, što pojačava osjećaj opasnosti. Zatim mu vežite oči. Ako nema kravatu, upotrijebite maramu ili vaše čarape.
Budite voajer

Uzmite mu ruku i spustite je na njegov penis. Recite mu da ga želite gledati kako se samozadovoljava. Većina frajera to radi nasamo, ali mnogima se potajno sviđa ideja da to rade i pred ženom. Neka vas gleda u oči dok to radi jer želite vidjeti koliko uživa. Ili, još bolje, uzmite kameru i snimite ga. Ako bude nervozan, recite mu da ćete obrisati snimak čim svrši. Ali do tada neka bude vaša privatna pornozvijezda.
Mijenjajte mjesta

Neizvjesnost je ključna za stvaranje seksi osjećaja opasnosti, zato stalno mijenjajte mjesto vođenja ljubavi. Ako započnete u spavaćoj sobi, na trenutak prekinite, uhvatite ga za ruku i recite mu da vas slijedi. Ako upita gdje idete, recite mu da šuti - saznat će. Možda ćete ga odvesti u kupaonicu pod vrući tuš ili u dnevnu sobu gdje ćete se poigrati na podu. Nije toliko važno samo mjesto, nego osjećaj avanturizma... i to što će vas slijediti gdje god se uputite.

cosmopolitan.hr