Pet istina o ženskoj seksualnosti

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
1. Ženama se sviđaju druge žene
Žene uglavnom mogu uzbuditi većina seksualnih scenarija koje uključuju muškarca i ženu, dva muškarca pa čak i samo žene, što ukazuje na biseksualni 'sklop' razmišljanja. To ne znači da se sve žene u skladu s tim i ponašaju, niti da će vaša žena kući dovesti zgodnu medicinsku sestru s posla za seks u troje, nego samo da je mogu uzbuditi misli i slike obaju spolova. To se razlikuje od većine heteroseksualnih muškaraca koje mogu uzbuditi samo žene.

2. Žene koje misle da su zgodnije lakše doživljavaju orgazam
Ženska slika o vlastitom tijelu povezana je s njihovom seksualnošću. Žene koje imaju pozitivnije mišljenje o sebi i svojim intimnim dijelovima lakše postižu orgazam i vjerojatnije je da će se odgovorno ponašati prema svojem zdravlju uključujući redovne ginekološke preglede.

3. Žene bi rađe da je vara partner nego obrnuto
Žene više strahuju od emocionalne prevare nego fizičke, dok je kod muškaraca obrnuto. Ovo znači da će vaša djevojka više poluditi oko platonske večere s kolegicom s posla nego da ste joj priznali da ste spavali s nekim. U skladu s tim, žene osjećaju manju krivnju za eventualnu fizičku prijevaru nego muškarci.

4. Žena može biti uzbuđena fizički, ali ne i mentalno
Ženski mozak može odvojiti mentalnu od genitalne ugode - one funkcioniraju zasebno. Ako žena nije mentalno stimulirana, njezino tijelo i dalje može imati fizičku reakciju na seks. To može objasniti nekoliko žrtava silovanja koje su doživjele spontani orgazam tijekom silovanja. Zbog toga i prostitutke mogu obavljati svoj posao, a da ih njihov partner ne uzbuđuje mentalno. Isto tako, žene mogu biti mentalno uzbuđene, a imati problema s normalnim fizičkim reakcijama na seks.

5. Žene se osjećaju vezano nakon seksa
Žene općenito imaju manju sposobnost za samostalnu fizičku vezu jer njihovo tijelo izlučuje hormon oksitocin. Taj hormon zaslužan je za vjernost, vezanost i privrženost, a žene ga izlučuju i tijekom dojenja. Zbog toga žene nekad razviju osjećaje tijekom seksa iako to zapravo ne osjećaju. Time se mogu objasniti i SMS poruke koje dobijete od djevojke nakon uspješnog vikenda, javlja portal uk.askmen.com