Šimunić je za bebu spreman: Kapetana Dinama supruga iznenadila dobrim vijestima

Josip Šimunić, beba, prinova, trudnoća, Josip Šimunić, prinova, beba
Odjeknula je ta vijest na jutarnjim kavama u Maksimirskoj 128. Šimunić je prošle jeseni upriličio vjenčanje za stotinjak uzvanika, a sada je upotpunio obiteljsku sreću nakon što ga je supruga iznenadila viješću o prvoj trudnoći.

 

- Impozantan je broj beba koje su kroz godine odjenule plavi dres - priča nam ekipa koja je nedavno osvojila još jedno prvenstvo.

Dinamov kapetan jedan je od rijetkih nogometaša koji nikako da nađe zajednički jezik sa sportskim novinarima. Svi kažu da je nevjerojatno štur u davanju izjava, intervjua, komentara. Slično je i kada je riječ o njegovom privatnom životu.

No njegovi malobrojni prijatelji otkrivaju da mu je odabranica Christina Marie Koloper prekrasna djevojka, iznimno dobrog karaktera, i da je Joe imao veliku sreću kada ju je upoznao.

Prekid sa zaručnicom

Hrvatica iz Kanade, po struci menadžerica, s roditeljima je živjela u gradu Oakville kada ju je ljubav prema nogometašu dovela u Zagreb.

- Nikad se u razgovoru s njom ne bi moglo primijetiti da nije rođena u Hrvatskoj - kaže njezin prijatelj, otkrivajući kako se par nevjerojatno dobro slaže i uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Ono što je intrigantno u životu poznatog nogometaša je detalj iz njegove privatne biografije. U lipnju 2010. godine u njemačkim je medijima, gdje je tada igrao, odjeknula vijest da je u posljednji trenutak otkazao vjenčanje sa svojom bivšom djevojkom Marijom Perković. Tada su po kuloarima počelo pričati o kraju veze. Ni tada nije želio reći što se dogodilo u njegovom privatnom životu, samo je kratko poručio da privatni život nikad ne komentira pa će se i suzdržavati i dalje.

Kula od pijeska

Prije otkazivanja svadbe, vjenčanje je baš dogovorio u terminu igranja osmine finala na SP-u u Južnoj Africi. Iako su mu se tada ljubavni snovi činili poput kule od pijeska koja se ruši, Šimuniću se relativno brzo ponovno dogodila sreća. Dogodila mu se fatalna Christina Marie, čiji su roditelji porijeklom iz Šibenika, a nakon svih putešestvija po svijetu, Zagreb je grad koji im je donio mir i sreću, a 2014. će zauvijek pamtiti i po svojoj prvoj prinovi. No, u budućnosti će, kako se povjerio prijateljima, živjeti na relaciji Canberra - Zagreb - Fojnica, odakle je rodom Šimunićeva obitelj.

Jutarnji list