Ovih pet muškaraca ama baš nikako nisu za ozbiljnu vezu!

razvod - svađa
1. Mamina maza

On se ustane od stola nakon ručka i ne pokupi svoj tanjur, njegove se čarape pokraj kreveta gomilaju, sve poprska dok se tušira i još vas zamoli da ga izmasirate jer mu se vrat ukočio. Dečko "Mamina maza" će u većini slučajeva misliti samo na sebe, a vaše želje neće doći do izražaja. Ako ste pak spremni nekog babysitati, tada je on savršeno rješenje za vas - a ako ipak ne, onda bježite glavom bez obzira čim shvatite kako se stalno žali, da ga boli ovo ili ono.

2. Gospodin Flert

Bez obzira koliko bio šarmantan, uz ovakvog muškarca se nikad nećete moći osjećati sigurno. Neprestani flert pokazuje kako on sebi stalno mora dokazivati kako je zgodan, poželjan i seksi, a vi to nećete dugo moći trpjeti. A i granica između flerta i prevare ponekad zna biti tanka, zato, bolje put pod noge - pa neka on flertuje daleko od vas.

3. Negativac

Njemu je čaša naravno uvijek na pola prazna, njegove naočale su crne, a svijet sivi. On je muškarac kojeg ćete teško razveseliti, kakav god performance mu izveli. Nemojte misliti kako ga možete promijeniti jer ste veseli i pozitivni. On je sretan u svojoj tuzi, a i na sunce u vašem životu će pokušati navući oblake. Ako u životu želite osmjehe bez razloga, ovo nije muškarac za vas.

4. Čovjek bez identiteta

Ovakav frajer jedno vrijeme može biti neodoljiv i zabavan. Prilagođavate ga sebi, on se rado transformira u različite uloge, dok se u jednom trenu ne zapitate tko je on. Zanimljivost kod ovakvog tipa je to što on nikad neće stati u vašu obranu, već će svima podilaziti, jer nema izgrađeno mišljenje. Na njega teško da se možete osloniti, ali možete ga iskoristiti ako nemate s kim ići u kino ili na koncert.

5. Egomanijak

Njegov ego se vjerojatno nikad ne može nahraniti, koliko god se vi trudili. Morat ćete se prilagođavati njegovom rasporedu, družiti s njegovim prijateljima, sjediti u njegovom najdražem kafiću i pritom mu samo laskati. U društvu ćete biti poznati kao "pratnja" ili "+1". Ako ipak želite da ljudi znaju vaše ime, prezime, želje i snove - recite egomanijaku doviđenja.

portaloko.hr