Evo zašto žene lažu o broju partnera

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
Odavno je prošlo vrijeme kad se od žena tražilo da u brak uđu kao djevice, a čini se da je popularna serija 'Seks i grad' pridonijela takvom slobodnijem poimanju ženskog seksualnog ponašanja.No unatoč tomu, mlade žene i danas osjećaju sram kada trebaju govoriti o broju seksualnih partnera, pa nerijetko lažu o stvarnoj brojki. Sudeći prema istraživanju The Taba, čak četvrtina žena laže o broju partnera s kojima su spavale.

Najčešće to čine zato da se doimaju manje promiskuitetne, a oko pet posto ispitanica kaže da jednostavno ne mogu otkriti pravi broj zbog srama, čak i kad taj broj nije realno velik.
Kod muškaraca je situacija potpuno drugačija. Većina njih također laže o broju partnerica, ali iz sasvim suprotnih razloga - oni povećavaju broj partnerica kako bi se predstavili uspješnim ljubavnicima.

U zanimljivom istraživanju sudjelovalo je 12.700 ispitanika, a uočeno je da se povećao broj partnera i kod muškaraca i kod žena, što je rezultat slobodnijeg seksualnog ponašanja u proteklih nekoliko godina.

Izvor: Tportal.hr