Bračni par iz Bosne rastaje se nakon što su se pod lažnim imenima, ništa ne sluteći, zaljubili jedno u drugo na chatu

internet, BIH, internet, prevara, flert, internet, park, Sarajevo, on line upoznavanje, internet, ljubav, internet, internet, ovisnost, veza, partner, društvene mreže, rastava, chat, portal, žene, muškarci, varanje, žene, flert, oči, žena, obitelj, Štednja za mirovinu, brak, varanje, seks prakticiranje, razlozi, veza, sreća, žene, muškarci, varanje, varanje, osveta
Koristeći se imenima 'Slatkica' i 'Princ radosti', ovaj sada bivši bračni par iz Zenice vjerovao je da je pronašao partnera s kojim će provesti ostatak života.

Kada su saznali za međusobne 'prijevare', više nije bilo povratka. Sana i Adnan pokrenuli su razvod braka međusobno se optužujući za nevjeru.

'Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja', priča 27-godišnja Sana.

Kad je saznala što se dogodilo, Sana se osjećala izdanom i povrijeđenom.

'Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ', objašnjava 32-godišnji Adnan.

dnevnik.hr