4. Sajam vjenčanja ponovno u Herceg Etno selu

vjenčanje, planiranje, manekenke, Etno selo Međugorje, Sajam vjenčanja
... Teom Bošković iz Mostara, Teom Zadro iz Širokog Brijega i Jelenom Vukonović iz Trebinja. Za savršen izgled modela pobrinuli su se vizažistica Marijana Bošnjak iz City spa centra, te tim stručnjaka iznovo otvorene oaze ljepote La Bellezza studia.

Djevojke su prezentirale najnoviju kolekciju vjenčanica Enzoani iz salona Ela exclusive, a Foto studio Rezo bio je odgovoran za snimljene fotografije.

Pored triju ljepotica, fotografiju krasi i jedan ljepotan, a to je VW vozilo- najnoviji Touareg, iz Auto centra MRM Ljubuški.

Svi budući mladenci, a i oni koji to nisu, ali su ljubitelji mode, dobrog stila i lijepih stvari moći će uživati u prezentaciji brojih izlagača 29. i 30.03, na jedinstvenoj lokaciji, u Herceg Etno selu kraj Međugorja.

Na 4. Sajmu vjenčanja, kao i svih godina do sada očekuje vas zanimljiv program, brojni izlagači, sajamski popusti, nagradne igre, modne revije, hair&make up show te cvjetne radionice.

Rasporedi događanja 4. Sajma vjenčanja powered Konzum možete pratiti na službenoj Facebook stranici Sajma .

Ovogodišnji Sajam donosi i jednu novost - Mobilni Sajam vjenčanja, mobilnu aplikaciju za android i iOS, dostupnu 365 dana u godini, besplatnu za krajnje korisnike, koja će ekskluzivno predstavljanje doživjeti upravo na samom Sajmu, gdje možete očekivati i više informacija.

Cijela priča i ove će godine imati humanitarnu notu, te će i četvrtu godinu zaredom svojim dolaskom neke od javnih osoba doprinijeti da se pomogne onima kojima je to potrebno. Niz javnih osoba podržalo je humanitarni karakter ove manifestacije, neke od njih su: Ivan Mikulić, Ana Rucner, Robert Čolina, Emerik Gudelj, AnicaKovač, Aleksandra Grdić, Maja Munda, itd.

Posjetite 4. Sajam vjenčanja 29.i 30.03., u Herceg etno selu i saznajte koje osobe iz javnog života će ove godine prošetat modnom pistom Sajma vjenčanja.