FK Olimpic hotelu Brotnjo duguje oko 95.000 KM

FK Borac, FK Olimpic, hotel brotnjo, fc olimpic, dug
Naime, kako tvrdi Nadzorni odbor hotela, bili su prisiljeni tužiti FK Olimpic, koji im je ostao dužan oko 95.000 KM.

Iz Hotela Brotnjo ističu u priopćenju da su iz Olimpica ispali nekorektni, te da su im ostali dužni 94.985.39. KM.

- Vodeći ljudi Olimpica koristeći činjenicu da je sva pozornost nadležnih tijela NS BiH usmjerena na reprezentaciju, već dugo vremena „maglovito posluju". Naime, u ovom trenutku, oni su dužni hotelu „Brotnjo" iz Čitluka 94.985,39 KM, na ime neplaćenih računa za pripreme koje je FK Olimpic u posljednje tri godine održavao u Čitluku. Usprkos svinašim pokušajima da naplatimo svoja potraživanja, sve se završavalo na lažnim obećanjima, koja su nas u konačnici dovela do toga da smo pokrenuli sudsku tužbu protiv FK Olimpic i istovremeno zatražili od natjecateljskog povjerenstva NS BiH da se FK Olimpic uskrati licenca za nastupe u europskim natjecanjima, navode u priopćenju iz hotela Brotnjo.

Iz hotela Brotnjo su naveli i da za svoje tvrdnje mogu predočiti i materijalne dokaze, dok pak iz Olimpica priznaju dug, ali i tvrde da je dogovor bio da pripreme plate kompenzacijom.

- Mi ne želimo bježati od duga, koji doista postoji. Međutim, moram naglasiti da smo se sa direktorom Hotela Brotnjo dogovorili da pripreme platimo kompenzacijom, no oni sada to ne žele priznati. Znamo da dug postoji, svjesni smo toga i ukoliko sudska presuda bude na našu štetu, isti ćemo platiti. Ponavljam, dug postoji, ali treba se znati da je dogovoreno da pripreme platimo kompenzacijom, istaknula je Bisera Gracić