Dobrodošli na hercegovina.info! PRIJAVITE SE ili REGISTRIRAJTE
 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Bavit ćete se pitanjima nasljedstva ili alimentacije te razmatrati nove oblike ulaganja i štednje. Bit ćete tajnoviti ako netko od vas bude tražio informaciju o tome koliko zarađujete, pa i ako to bude zanimalo bliske osobe. Posao bi vam mogao ponuditi rođak.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Bit ćete napeti i nemirni zbog loših predviđanja budućnosti, a kako će vam samokontrola oslabiti, nećete lako izbjeći sukobe. Udaljit ćete se od voljene osobe, ali ćete joj zamjerati da vas ne razumije. Razmišljat ćete o prekidu, umjesto o otvorenom razgovoru.

  LJUBAV: 3  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Uspješno ćete riješiti jedno financijsko pitanje, dug ili povrat novca. Imat ćete uspjeha i pri kupovini, naročito ako kupujete namještaj ili ukrasne predmete. Starija osoba pomaže vam riješiti jedan problem. Ne dajte da vas uvuku u intrige na radnom mjestu.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Otvoreno ćete progovoriti o obiteljskim problemima i manje se uzrujavati zbog onoga što ne možete promijeniti. Svojim šarmom osvojit ćete zanimljivu ili uspješnu osobu. Kad je riječ o novčanim ulaganjima, budite oprezni. Ne izlažite se nepotrebnim troškovima.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Ne dopustite da pretjeran oprez i sumnjičavost budu smetnja poslovnoj suradnji ili skladnom ljubavnom životu. U odnosu sa šefovima i suradnicima mogli bi se pojaviti određeni problemi, no šanse da postavite temelje za buduće isplative poslove su naglašene.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Ljubavni život bit će nestabilan. Pod utjecajem poslovnih briga, vaš će izabranik reagirati nervozno i nestrpljivo, što ćete mu zamjeriti. Ako ste slobodni, ukazat će vam se prilika za novu vezu, no niste sigurni što želite. Tvrdit ćete da je ljubav precijenjena.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Porast će vam elan i samopouzdanje, naročito ako ste upoznali jednu zanimljivu osobu. U realizaciji planova možete računati na pomoć prijatelja. Osjetit ćete potrebu da lijepim izgledom privučete pozornost drugih. Opustit će vas masaža i posjet salonu ljepote.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Otežano ćete ostvarivati svoje poslovne planove i uklopiti se u radnu sredinu. Imat ćete osjećaj da su vam ruke zavezane te da se neki procesi odvijaju mimo vašeg znanja. Zdravstveni pregled otklonit će vaše strahove, no poželjno je promijeniti način života.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Prodorni i talentirani suradnici imat će velik utjecaj na vas, a postavite li se na pravi način, ostvarit ćete izuzetno kvalitetnu i plodnu suradnju. Jasno ćete izraziti osjećaje i smjelo predložiti izlazak osobi koja vam se sviđa. Ona će to jedva dočekati.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Osjećate li se sputano od strane obitelji, na miran se način izborite za svoju samostalnost i ne odustajte lako. Pokušajte biti iskreni i odlučni. Ako ste u potrazi za novom ljubavnom vezom, zapet će vam za oko intrigantna osoba koja krije sumnjivu prošlost.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Vrijeme je da se pozabavite neraščišćenim računima. Ako ste na pragu ljubavne veze, odvažno okrenite leđa prošlosti. Pronađite vremena za prijatelje, naročito ako ste opazili da ih muče brige u zadnje vrijeme. Neupitno je da im možete pomoći, kao i oni vama.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Bolje ćete se snalaziti u društvu stranaca nego domaćih ljudi, čak i ako ne poznajete dobro niti jedan strani jezik. Ukoliko ste pozvani na zabavu ili rođendansku proslavu, ne kupujte poklon koji će biti iznad vaših mogućnosti. Ne pretjerujte s jelom i pićem.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Zbunjeni ste i nesigurni u svoje osjećaje, ignorirate partnera

  LJUBAV: Priznajte sami sebi svoje osjećaje i svoju strastvenu zainteresiranost za određenu osobu. Možda se takva istina neće uklopiti u vaš ljubavni život, osobito ako ste u dugoj vezi ili braku, ali ćete barem jasno vidjeti što vas doista muči. Korak prema ostvarenju vaših želja bit će jednostavan ako ste slobodni. Ali ako ste u braku, a s partnerom ste isplanirali produženi vikend i putovanje, bit će vam jako naporno. Nećete biti prisutni u odnosu, rastreseno ćete slušati i površno odgovarati na pitanja partnera. Suzdržite se od naglih izjava, kraj tjedna donosi olakšanje i jasne misli.

  VAš PARTNER: Riba u vama budi nježne osjećaje i veliku strast. Zavodi vas pogledom, potiče vašu maštu i onda pobjegne kada mislite da ste ju ulovili u svoju mrežu.

  POSAO I NOVAC: Vaš natjecateljski duh je snažan, želite se dokazati i ostvariti ono što smatrate uspjehom. Na vašu sreću, ovaj tjedan će radna atmosfera biti ležerna i bez velikih izazova, pa nećete imati priliku pokazati svoju neugodnu borbenost. Previše razmišljate o velikom poslu koji će vam donijeti ogromne zarade, neumjereni ste.

  ZDRAVLJE: Niste u ravnoteži, osjećate se nemirno. Osim iscrpljujućeg životnog ritma, izgubili ste i emotivnu stabilnost, zbunjeni ste i neorganizirani. Potrebno vam je opuštanje, prehrana bogata vitaminima, duge šetnje po prirodi te njegovanje optimističnih i pozitivnih misli.

  SRETNI BROJEVI: 4 27 44 54 62

  Ljubav 3 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Utorak je savršen dan za pregovore oko novca, odluku o kupovini vrjednijih stvari, značajne investicije ili zaduživanje. Jedini uvjet je da budete umjereni u svojim željama i da dobro procijenite svoje mogućnosti!

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Budi se vaša uspavana energija, poduzetni ste i dinamični

  LJUBAV: Uz voljenu osobu se osjećate dobro i zadovoljno, čini vam se da je vaš odnos u stabilnoj ravnoteži. Ipak, u vama će se probuditi neke negativne emocije, postat ćete zajedljivi sredinom tjedna. Lako ćete pronalaziti razloge za prigovore, na negativan način ćete privlačiti pažnju partnera i u lošem raspoloženju pokušati razgovarati o vašem odnosu. Ako pri tome padnu teške riječi, budite svjesni da ste ih vi izazvali. Želite li produbiti poznanstvo s jednom osobom i vaš odnos pretvoriti u ljubavnu vezu, ne pričajte previše o sebi. Slušajte što vam ta osoba želi reći!

  VAš PARTNER: Poslovni pregovori s Blizancem mogu vam nanijeti štetu. Uvjerit će vas u sve što želi i ostaviti vas da se bodite s posljedicama svojih loših odluka.

  POSAO I NOVAC: Ideja o vlastitom poslu ili velikoj promjeni u karijeri ponovo će biti živa u vašim mislima. Svjesni ste da je to veliki poduhvat i sasvim vam je jasno da sada nemate dovoljno energije niti podrške za takav potez. Ipak, ništa vas ne može spriječiti da prikupljate informacije, pravite planove ili jednostavno maštate o tome.

  ZDRAVLJE: Planetarni odnosi vas potiču na novi početak. Pravo je vrijeme da pojačate svoju fizičku aktivnost, još predanije nastavite dijetu, potražite zanimljive detalje kojima ćete upotpuniti svoj stil. Kada budete zadovoljni svojim izgledom, osjećat ćete se snažno i sretno.

  SRETNI BROJEVI: 2 17 30 56 88

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Srijeda je dan dobrih vijesti i poticajnih događaja. Budite otvoreni za različite mogućnosti u poslu, iskoristite priliku za putovanje, promijenite planove u posljednjem trenutku. Riskirajte i bit ćete sretni!

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Ne pokušavajte definirati svoj ljubavni odnos, opustite se i uživajte

  LJUBAV: Uzbudljiv i neobično strastven odnos sada se može pretvoriti u ozbiljniju vezu, ali možete zaključiti i kako vas uz tu osobu ne veže ništa osim strasti. Odluka je na vama, ali ona neće biti jednostavna jer nećete lako prekinuti strastvene spone. Neobično za vas, pronalazit ćete izgovore za svaki slijedeći susret s tom fatalnom osobom, a poslije ćete razmišljati kako vas to ne vodi do stabilne ljubavne veze. Zanimljiv društveni život bit će dobar poticaj i za vas i za partnera ako ste u braku. Druženje s drugim ljudima povezat će vas i dati vam zanimljive teme za razgovor.

  VAš PARTNER: Ovan je nepredvidiv i nikada niste sigurni kako će reagirati. Usprkos tome uživate u njegovom društvu i želite što više biti u njegovoj blizini.

  POSAO I NOVAC: Imate nekoliko poslovnih mogućnosti i sve su vam jednako privlačne. Sada s prevelikom dozom idealizma gledate na svoju karijeru i spremni ste krenuti za nekim trenutnim impulsom. Ako imate stalan i solidno plaćen posao, ne eksperimentirajte previše i zadržite stabilnost. Ukoliko imate samostalan posao, poradite na promociji i marketingu!

  ZDRAVLJE: Svjesni ste svoje izdržljivosti i snage, ali nemate pravu motivaciju za povratak u izvrsnu formu. Pasivnost vam stvara nervozu i napetost, a previše teška hrana tromost. Može vas mučiti nesanica, proljetni umor ili bezvoljnost. Kraj tjedna donosi bolje raspoloženje i optimizam.

  SRETNI BROJEVI: 12 19 35 57 91

  Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Četvrtak iskoristite za boravak u prirodi, hodajte, vozite bicikl, planinarite, krećite se. Kada se fizički iscrpite, vaše neraspoloženje će se istopiti i osjećat ćete se zadovoljno.

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Oslobodite se stresa i napetosti, ne ugađajte drugima već sebi

  LJUBAV: Teško pronalazite vrijeme i dobro raspoloženje koje želite podijeliti s partnerom. Rastrzani ste između poslovnih ili mnogih drugih briga, nemirni i nedovoljno opušteni. Sada ćete osjetiti potrebu da nešto poboljšate u svom životu, a partner će opet biti na posljednjem mjestu. Ukoliko je vaša veza stabilna, partner će bez prigovora prihvatiti vašu neuhvatljivost. U svim ostalim slučajevima možete očekivati rasprave koje će vas dodatno opteretiti. U život vam se može vratiti osoba koja vas je povrijedila ili iznevjerila. To će u vašem srcu otvoriti stare rane.

  VAš PARTNER: Na Škorpiona se uvijek možete osloniti, ali morate biti spremni da će vam reći i ono što ne želite čuti. Dobronamjeran je, ne sumnjajte u to!

  POSAO I NOVAC: Otkrit ćete dobre strane svojih dugogodišnjih suradnika. Može vas dodatno povezati zajednički problem ili neka teško rješiva situaciju kroz koju ćete shvatiti da slično razmišljate i zajednički odlično djelujete. Na dosadnom i iscrpljujućem poslu imate veliku podršku osoba s kojima ste razvili dobre i prijateljske odnose.

  ZDRAVLJE: Previše ste opterećeni svojim tijelom i zdravljem, gutate sve informacije koje vam obećavaju dugovječnost, savršen izgled i vitalnost. Skloni ste sami postavljati dijagnozu i sami tražiti lijek. Dobra masaža i dovoljno sna pravi su recepti za obnovu vaše energije i vitalnosti!

  SRETNI BROJEVI: 4 22 53 61 69

  Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  U nedjelju se oslobodite svih obiteljskih obaveza, svoje vrijeme nemojte trošiti na ugađanje drugima. Radite ono što vas istinski usrećuje, sebe stavite na prvo mjesto i nemojte zbog toga osjećati krivnju!

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Potrebno vam je više discipline i više strpljenja u svakodnevici

  LJUBAV: U kratkim trenucima vam se čini da je vaša ljubavna veza savršena, a vaša povezanost s voljenom osobom neraskidiva. Takav pogled brzo nestane pred svakodnevnim stresom i obavezama, osjećate da vam neprestano izmiču oni najbolji i najljepši ljubavni doživljaji. Krajem tjedna, zbog više slobodnog vremena i opuštenih trenutaka napokon ćete utažiti svoju ljubavnu glad. S partnerom ćete dijeliti svakodnevne sitnice, to će za vas imati posebnu draž i probudit će uspavanu strast. U odlučnu ljubavnu potragu krenut ćete ako nemate partnera i ako osjećate se osamljeno.

  VAš PARTNER: Nemate previše povjerenja prema Vagi, a sada će svojim postupcima samo potvrditi vaše sumnje. Iznevjerit će vaša očekivanja ili će vam pokušati lagati.

  POSAO I NOVAC: Previše ste ozbiljni kada je posao u pitanju, očekujete loše događaje i muči vas neizvjesnost. Zbog toga na krivi način tumačite događaje u radnoj sredini i osjećate se ugroženo. Vaši dosadašnji uspjesi i rezultati dovoljno govore, ne brinite bez razloga. Ako se pojavi mogućnost da radite na projektu za koji nemate dovoljno iskustva, hrabro iskoristite priliku!

  ZDRAVLJE: Sredinom tjedna osjetit ćete značajan pad energije i želju da smanjite svoje aktivnosti. Previše popuštate svojim lošim navikama i slabostima, uopće niste disciplinirani, pretjerujete s hranom i raznim stimulansima. Obećajte sami sebi da ćete se popraviti!

  SRETNI BROJEVI: 7 18 41 56 64

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu ćete teško pronaći zajednički jezik s ukućanima, a odnos s roditeljima će u vama probuditi tvrdoglavost. Pronađite uvjerljiv izgovor da izbjegnete obiteljsko okupljanje i preduge razgovore s članovima obitelji.

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Napokon zaljubljeni, svjesni svojih osjećaja i iskreno sretni

  LJUBAV: Ugodno ste iznenađeni razvojem događaja u ljubavnom životu, osobito ako ste na početku nove veze. Naučeni da budete oprezni i da svoje povjerenje ne poklanjate bez puno provjera, zbunjeno ćete promatrati kako se voljena osoba savršeno uklapa u vaš život. Razgovori teku bez napora, razumijete se bez puno objašnjavanja, osjećate bliskost i povezanost, a strast postaje sve jača. Uživate, ali se istovremeno i bojite takvog intenziteta osjećaja. Vikend pretvorite u romantičnu, ljubavnu oazu i uživajte. Ako ni nakon toga partneru ne pronađete mane, opustite se!

  VAš PARTNER: Rak vas je potpuno opčinio. Uvijek zna prave riječi, pogađa vaša raspoloženja, neodoljiv je u svakom trenutku. Zaljubljeni ste, ne skrivajte to!

  POSAO I NOVAC: Previše ste uslužni i blagonakloni prema suradnicima, rado pomažete, dogovarate promjene u radnom vremenu da biste drugima izašli u susret. Zbog toga će vaši planovi za vikend biti neizvjesni do zadnjeg trenutka i napokon ćete se zapitati zašto ste toliko požrtvovni u poslu. Sada neumjereno trošite, ali novi izvori prihoda su na vidiku!

  ZDRAVLJE: Čak i ako toga niste svjesni vi ste u procesu izlječenja i ozdravljenja. Prije svega, stare emotivne povrede i nesigurnosti ostaju iza vas, a svaki novi dan vam donosi više slobode i radosti. Niste zadovoljni svojom kondicijom, ali imate odličnu motivaciju za svakodnevno vježbanje!

  SRETNI BROJEVI: 2 15 34 50 73

  Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Kada su osjećaji u pitanju, obično niste previše rječiti. U utorak ćete biti inspirirani, otvoreni i bez straha, pa voljenoj osobi recite sve što mislite i osjećate. Nakon toga ćete biti jako mirni i sretni!

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Poslovna prilika dolazi kada ste spremni na rizik i promjenu

  LJUBAV: Nestrpljivi ste i brzopleti ako nemate partnera i osjećate se osamljeno. Slučajan susret s osobom koju ne poznajete dovoljno lako se može pretvoriti u romantičnu kavu, zatim večeru, a zatim u strastvene zagrljaje. Sve će vam djelovati bajkovito, nećete previše razmišljati niti analizirati. Budite svjesni da ste se izložili i da možete biti povrijeđeni, nemojte odmah očekivati da taj odnos postane savršena veza. S bračnim partnerom ćete sklopiti primirje i zaista ćete se truditi da ne izazivate svađe. Krajem tjedna će vaše strpljenje popustiti i ponovo ćete biti u istim problemima.

  VAš PARTNER: Uvjerljiv, zaštitnički raspoložen i romantičan Lav brzo će osvojiti vaše misli i vaše srce. Ne zaboravite, govori vam samo ono što želite čuti!

  POSAO I NOVAC: Razmišljate li o pokretanju posla i tražite poslovnog partnera, ovaj će vam tjedan donijeti odlična rješenja. Osoba koja ima sve što vi nemate u poslu, a treba baš vas, može se neočekivano pojaviti s zanimljivom ponudom. Pristajete bez puno razmišljanja, spremni ste na rizik i ništa vas više ne može zadržati u iscrpljujućoj rutini.

  ZDRAVLJE: Pritisci i razne brige ostavljaju trag na vašem zdravlju i izgledu, a vi teško podnosite i jedno i drugo. Još uvijek ste u napornom razdoblju, ali sredinom tjedna će vaša energija krenuti uzlaznom putanjom. Puno ćete učiniti za sebe ako se prestanete zabrinjavati zbog stvari na koje ne možete utjecati.

  SRETNI BROJEVI: 6 20 47 78 81

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu je vrijeme za razgovor s osobom s kojom ste već duže vrijeme niste u kontaktu. Ako je to stari prijatelj ili član obitelji, nestrpljivo očekuje da se javite i zaboravite na nesporazume koji su vas udaljili.

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Novi početak u ljubavnom životu donosi vam istinski mir i sreću

  LJUBAV: Razgovor s partnerom ili osobom koju želite osvojiti značajno će promijeniti vaš odnos. Mnoge vaše barijere i maske će nestati, jednostavno i jasno ćete govoriti o svojim osjećajima i željama. To će za drugu stranu biti magnetski privlačno, osvojit ćete potpuno povjerenje svojim iskrenim izjavama. Nakon toga će nestati mnoge vaše dileme, vaša emotivna stabilnost će porasti, a svi problemi će za vas biti riješeni. Kao i obično, u ljubavi uvijek dobijete sve što želite i znate način na koji se to postiže. Malo ste tašti zbog toga, ali sada ste zaista sretni!

  VAš PARTNER: Teško vam je priznati, ali Riba ima veliku moć nad vama. Sretni ste u njenoj blizini. Uživate u dugim razgovorima i strastvenim zagrljajima.

  POSAO I NOVAC: Moguće je da poslovne okolnosti od vas zahtijevaju da surađujete s osobama koje su teške, neugodne ili previše zahtjevne. Nema načina da to izbjegnete, pa se oboružajte strpljenjem i taktičnošću. Ako poslovne odnose gradite bez predrasuda, možete se iznenaditi dobrim razvojem suradnje i uspješnim poslovnim rezultatima.

  ZDRAVLJE: Nemate dovoljno strpljenja za potrebe svog organizma. Neuredan životni ritam, nedovoljno sna i neprestani stres vaši su stalni neprijatelji, a sada možete postati i prilično destruktivni. Vrlo dobro znate što najviše šteti vašem zdravlju, ali se ni malo ne trudite da to promijenite!

  SRETNI BROJEVI: 2 10 26 51 66

  Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U srijedu pažljivo organizirajte romantičnu večeru za osobu koju volite. Bit ćete neodoljivi privlačni, a otvoren razgovor između vas i partnera učvrstit će ljubav i povjerenje u vašem odnosu.

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Više aktivnosti i druženja blagotvorno utječe na vaše raspoloženje

  LJUBAV: Proljeće na vas ima vrlo neobičan utjecaj. Sanjarite i maštate, zanemarujete stvarnost jer vam nije ugodna, a iza svakog ugla očekujete neko čarobno rješenje svojih ljubavnim problema. Potraga za savršenim partnerom može vam donijeti nezgodne trenutke jer ćete previše brzo prihvatiti osobu koja nije iskrena ili preko vas pokušava zacijeliti svoje rane. To će sada postati očito, a vama će biti pomalo neugodno jer ste naivni. Sve što vam se sada događa je daleko od iskrenih i pravih osjećaja, pa nema opasnosti od ljubavne boli. Izbjegavate bliskost s bračnim partnerom!

  VAš PARTNER: Djevica vas pomalo provocira i šalje vam zbunjujuće signale. Vrlo brzo će izgubiti interes za vas, ne morate učiniti ništa da razjasnite vaš odnos.

  POSAO I NOVAC: U radnoj sredini se osjećate napeto i neugodno, teško vam je. Sada će se dogoditi promjene koje će vama puno značiti i osigurat će vam više mira na radnom mjestu. Možda odlaze neugodni suradnici, možda mijenjate lokaciju rada, a možda se mijenja vaš nadređeni. U svakom slučaju, to u vama budi nadu da ćete imati bolje uvjete za rad i manje stresa.

  ZDRAVLJE: Imat ćete snažan impuls da mijenjate svoje svakodnevne navike, ali mnoge ideje će ostati neostvarene. Borite se sami sa sobom i pokušavate savladati svoju sklonost ljenčarenju i pretjeranim životnim užitcima. Za početak, izbjegavajte slatkiše, jedite više voća i povrća!

  SRETNI BROJEVI: 11 25 40 52 66

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Četvrtak je idealan dan za putovanje ili početak neke neobične avanture. Ako ste se uspjeli izboriti za produženi vikend, nemojte se zadržavati u domu. Odaberite odredište i krenite bez planiranja i razmišljanja!

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  U ljubavi imate sve što želite, za vas ne postoje nerješivi problemi

  LJUBAV: Poput grome iz vedrog neba možete se zaljubiti u osobu s kojom naizgled nemate ništa zajedničko. Sada postoji veliki potencijal za nagle promjene u ljubavi koje će značajno utjecati na vaše životne planove ili vaš način života. Bit će vam potrebno malo hrabrosti i dosta prilagodljivosti da prihvatite te promjene, ali ćete biti sigurni u sebe i svoje osjećaje. Ako ste u braku i već duže razmišljate o djeci, razgovor s partnerom će vas uvjeriti da imate iste želje i da ste oboje spremni na taj korak. Sreću i ljubav ćete pronaći na neočekivanim mjestima i u pomalo čudnim okolnostima!

  VAš PARTNER: Uz Bika ćete se osjećati sigurno, opušteno i voljeno. Spremni ste učiniti sve da vaša veza ostane skladna, ispunjena ljubavlju i razumijevanjem.

  POSAO I NOVAC: Vjerujete u sebe i imate stav pobjednika. Sada je vrijeme da izvadite svoje ideje iz ladice i isprobate ih u praksi, osobito ako imate svoj posao i želite ga proširiti. Konstruktivni ste i ne dozvoljavate da vas pokolebaju loše i neizvjesne okolnosti. Sve što sada započnete prve, konkretne rezultate će dati kroz nekoliko mjeseci.

  ZDRAVLJE: Zadovoljstvo u ljubavnom životu daje vam nevjerojatnu snagu, uvjereni ste da je sve moguće i ne priznajete nikakva ograničenja. To je izvrstan stav, ali nemojte zbog njega zanemariti ispravnu njegu i preventivu ukoliko imate kronične bolesti. Iskreno se radujete sitnim životnim užitcima!

  SRETNI BROJEVI: 5 13 31 52 78

  Ljubav 5 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Utorak je dan za ljubav! Potrudite se da izgledate savršeno i krenite u dan kao u nepredvidivu avanturu. Veliki su izgledi da će vaši doživljaji zaista nalikovati na neobičnu ljubavnu priču!

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Izazivate ljubavnu sreću, tražite zabavu i neobaveznu avanturu

  LJUBAV: Dosada i rutina su vaši najveći strahovi, pa ćete učiniti sve da u svoj ljubavni život unesete više nepredvidivosti i uzbuđenja. Ljubavna avantura s osobom koja je znatno starija ili mlađa od vas sada vam djeluje kao zanimljiv izazov ako ste slobodni. Uživat ćete u komentarima prijatelja zbog vašeg smjelog ljubavnog izbora, osjećat ćete se odlično jer privlačite pažnju. Ako ste u braku, nešto teže ćete pronaći način da vam bude uzbudljivo. Partner od vas ima prevelika očekivanja, a vi se uporno trudite da ih ne ispunite. Svađe koje nastaju zbog toga vam uopće nisu zabavne!

  VAš PARTNER: Vaši napori da izbjegnete nesporazume s Bikom neće donijeti željene rezultate. Svađe i napetost između vas kulminirat će se u ovim danima.

  POSAO I NOVAC: Možda ćete započeti posao koji možete obavljati iz udobnosti svog doma ili ćete dio svojih poslova obavljati u slobodno vrijeme. Pronaći ćete način da vam posao ne bude naporan i neugodan, a vaši rezultati će zbog toga biti bolji. Nezadovoljstvo trenutnim poslom još uvijek postoji, ali sada vidite priliku i način da se to uskoro promijeni.

  ZDRAVLJE: Trudite se zadržati optimizam i vedrinu, a ispod toga stava se krije umor i malodušnost. Čini vam se da vaši napor daju slabe rezultate i više ne želite svoje probleme doživljavati previše ozbiljno. Upravo takav stav će vam pomoći da se osjećate bolje i ispravno usmjerite svoju energiju.

  SRETNI BROJEVI: 8 19 45 80 92

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Ponedjeljak donosi izazove u obitelji i domu. Mogući se neočekivani kvarovi ili problemi koji će promijeniti vaše planove za taj dan. Ne tražite brza rješenja i ne dozvolite da vas obuzme panika!

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Napravite planove i ostvarite ih, to će vam vratiti samopouzdanje

  LJUBAV: Ako ste u vezi koja je na staklenim nogama i bezuspješno se trudite da ostane stabilna, sada će se okolnosti promijeniti i shvatit ćete svu uzaludnost svojih napora. Čak i ako ste jako zaljubljeni, bit će vam sasvim jasno da uz tog partnera nemate dobru ljubavnu budućnost. Ukoliko je prepreka za ljubavnu sreću udaljenost i različito mjesto života, a nitko ne želi ili ne može napravit promjenu, odlučno ćete razmišljati o prekidu. Vaš bračni život će postati nepredvidiv. Između sasvim nepotrebnih svađa s partnerom ćete razmjenjivati strastvene zagrljaje i poljupce.

  VAš PARTNER: Bik u vama pobuđuje neobične osjećaje. Istovremeno osjećate privlačnost i odbojnost, niste spontani i ne znate kako da se ponašate prema njemu.

  POSAO I NOVAC: Dobre i poticajne poslovne vijesti stižu do vas. Možda ste napokon uspjeli u pregovorima za novi posao ili ste zbog svoje uvjerljivosti postigli odlične financijske uvjete za novi poslovni projekt. Sada još ne možete pretpostavit što vas očekuje zbog toga, ali ste uvjereni da je pred vama pozitivno i uzbudljivo poslovno razdoblje.

  ZDRAVLJE: Potrebno vam je oslobađanje od negativnih misli, detoksikacija organizma, čišćenje životnog prostora od nepotrebnih stvari. Imate velike planove kako poboljšati svoj život, ali pred sebe postavite ostvarive ciljeve jer ćete se u suprotnom ponovo suočiti s razočarenjem i osjećajem nemoći.

  SRETNI BROJEVI: 7 19 33 48 61

  Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U srijedu napravite plan za produženi vikend. Izbjegnite sve što vam stvara pritisak, ispunjavajte svoje želje i nemojte dozvoliti da druge osobe previše utječu na vas. Ostavite dovoljno vremena za odmor!