Dobrodošli na hercegovina.info! PRIJAVITE SE ili REGISTRIRAJTE
 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Upoznat ćete zanimljive osobe, doživjeti vrlo zabavnu večer, iskusiti nešto zanimljivo na putovanju izvan granice države u kojoj živite. Znat ćete cijeniti dobre stvari i ljude koji će vam pružati podršku, a pokazat će se da su stari prijatelji vaše najveće bogatstvo.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Dobro ćete organizirati i posao i slobodno vrijeme. Potreba za kretanjem i tjelesnom aktivnosti bit će pojačana, kod nekih i zbog želje da izgube višak masnoća koji su nakupili posljednjih mjeseci. Bit ćete hvaljeni kao suradnik, karijera će vam biti u usponu.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Bračni odnos bit će narušen vašim hirovitim ponašanjem, ali i prezaposlenošću i novčanim teškoćama. Sumnjat ćete u partnerovu vjernost, kao i u iskrenost onih koji vam se udvaraju. Bilo bi dobro da se na kraće vrijeme maknete od izvora frustracija i nervoze.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Imat ćete dobar instinkt za posao i zaradu, privlačit će vas i igre na sreću. Koristit će vam komunikacija s maštovitim i kreativnim ljudima, sport i natjecanje. Na početku dana mogući su problemi s bračnim partnerom, no sve će se brzo sanirati bez većih posljedica.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Postići ćete napredak u mnogim područjima, čak i u nekim odnosima koji su već duže vrijeme loši. Bolje ćete se slagati i sa svojim i s partnerovim roditeljima, a djeca neće biti tako drska i neposlušna. Poboljšat će vam se zdravstveno stanje i porasti imunitet.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 5

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Mučit će vas obiteljski problemi, no živa poslovna aktivnost obojit će vaše misli optimizmom. Vaš bračni odnos bit će ugrožen negativnim uplitanjem rodbine, no provedete li nekoliko dana sami s partnerom, uspjet ćete riješiti neke nedoumice i vratiti sjaj svojoj vezi.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Zračit ćete osobitim šarmom i privlačnošću, ponajviše zbog promjena u ljubavnom životu i poticajnih prijateljskih odnosa. Ako ste slobodni, naći ćete se na pragu veze koja će vaše planove usmjeriti u drugom pravcu. Za vašu ljubav ništa vam neće biti teško napraviti.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Željet ćete da se netko drugi brine o vama i rješava probleme, a ne da vi morate misliti o svemu. Napeti, a često i nelogični međuljudski odnosi sve će vas više nervirati i crpiti vam energiju. Usmjerit ćete se na prijatelje i zabavu, nalazeći u tome zadovoljstvo.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Ako ste slobodni ili nezadovoljni postojećim odnosom, moguće su promjene koje će vas ostaviti bez daha. Važnu ulogu odigrat će vaši prijatelji ili bliži rođaci. Oni će biti spona između vas i osobe koja vam se sviđa; organizirat će zabavu da vam omoguće upoznavanje.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Umjesto da preuzmete inicijativu dok stvari budu stajale na mjestu, vi ćete gubiti vrijeme na beskonačne analize i psihologiziranje. Ovaj vikend vam donosi šansu koju ne smijete propustiti. Učinite ono što će vam pomoći da preduhitrite plimu neželjenih promjena.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Ništa nećete prepuštati slučaju. Dogodi li vam se da posumnjate u svog izabranika, odmah ćete o tome otvoreno razgovarati. Veliko zadovoljstvo predstavljat će vam druženje s prijateljima i poslovnim suradnicima. Bit ćete pokretač zabave i jamac dobrog raspoloženja

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Ljubavne uspjehe pratit će napredak u profesionalnoj karijeri koja će vam polako oduzimati sve više vremena. No, povećana radna aktivnost u ovom vam razdoblju neće predstavljati napor, dapače, bolje ćete se osjećati znajući da radite nešto smisleno i korisno.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Poput tornada ste, nitko vas ne može ukrotiti i zaustaviti

  LJUBAV: Prolazit ćete kroz nemirno i nepredvidivo razdoblje u kojem i najmanja iskra može izazvati požar neslućenih razmjera. Kako ćete biti nagli, impulzivni i nestrpljivi, moguće je da učinite nešto, i da tek dan poslije postanete svjesni mogućih posljedica svog čina. Srećom, vaš će partner biti popustljiv i blag, pa će prijeći preko nekih vaših hirova i pobuna. Nezadovoljni svojim intimnim odnosom, zakotrljat će lavinu promjena koje više nitko neće moći zaustaviti. Shvatit ćete da je ovo prijelomna faza i da sad odlučujete o tome kako će izgledati vaša budućnost.

  VAš PARTNER: Najsretniji ćete biti ako vam je voljena osoba rođena u znaku Riba. Smirivat će vašu eksplozivnu prirodu i pomoći vam da se opustite i prihvatite neka zbivanja koja vam trenutno ne idu u prilog.

  POSAO I NOVAC: Vrlo ste aktivni i poduzetni. Imate mnogo posla, ali to vas neće obeshrabriti. Spremno ćete odgovarati na izazove, izlagati svoje stavove i ideje, te često biti inicijator važnih promjena. Nešto teže ćete se snalaziti u timskom radu jer će unutar grupe biti osoba s čijim se stavovima nećete slagati i koje će po vašem mišljenju usporavati radni proces.

  ZDRAVLJE: Pomrčina mjeseca u vama nasuprotnom znaku mogla bi u ponedjeljak donijeti nesanicu i porast napetosti. Bit ćete i svadljivi, a pokazivat ćete i dosta netrpeljivosti prema osobama koje će vas gnjaviti svojim ponašanjem. Više pažnje posvetite mjehuru, bubrezima, glavi i očima.

  SRETNI BROJEVI: 8 14 23 41 59

  Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Subota je vaš dan za ostvarenje želja, za zabavu, za povezivanje s ljudima koji su vam zanimljivi i dragi. Organizirajte neku akciju s prijateljima koja će uključiti promjenu sredine.

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Samoću lakše podnosite od upitnih pogleda bližnjih

  LJUBAV: Povlačite se s 'bojišta'. Draža vam je osama, razmišljanje o prošlosti i suzdržavanje od velikih odluka. Prilično ste i ranjivi, a nesređena emotivna situacija bit će plodno tlo za rađanje sumnji i nepovjerenja. Suzdržani ste u pokazivanju osjećaja jer smatrate da nije vrijeme za ishitrene poteze, nikad ne znate kuda bi vas oni mogli odvesti. Ovo je i doba tajni, odnosno aktivnosti koje skrivate od drugih, smatrajući da ćete biti mirniji ako se zaštitite od tuđe znatiželje. Neki pripadnici ovoga znaka mogli bi započeti vezu sa zauzetom osobom ili se zaljubiti, a da to nikome ne priznaju.

  VAš PARTNER: Najviše zadovoljstva, pa i stabilnosti (iako je ovo prema planetima sve, samo ne tjedan ravnoteže), pronaći ćete u društvu osobe rođene u svom znaku. Idealna mjera za zadovoljenje potrebe za vezom s jedne strane i za samoćom s druge.

  POSAO I NOVAC: Nećete biti osobito motivirani na rad, a još manje na isticanje. Nekako će vam biti draže raditi u izolaciji, želite da vas svi puste na miru. Vrijeme je pozitivno za kreativni rad, kao što je stvaranje kroz pisanje, glazbu ili glumu. Imate sposobnost duboko se uživjeti u neke osjećaje i doživljaje te ih prenijeti kroz neki umjetnički medij. U utorak se suzdržite od poslovnih sukoba.

  ZDRAVLJE: Osjećat ćete snažniju potrebu za odmorom i snom. Neće vam uvijek odgovarati društvo ljudi, pa ćete izbjegavati neke razgovore i susrete. Više pažnje posvetite nogama, osobit stopalima. Nalete lošijeg raspoloženja najbolje ćete liječiti dugim šetnjama i boravkom u prirodi, daleko od gradske vreve.

  SRETNI BROJEVI: 9 11 37 54 71

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U srijedu dobivate priliku izaći prema van sa svojim stavovima. Nekoga će jako zanimati vaši planovi. Dan je dobar i za istjerivanje 'demona' iz vaše bračne ložnice.

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Lako vas je isprovocirati i uvući u prepirku

  LJUBAV: Bježat ćete od komplikacija, zahtjevnih osoba kao i onih koji vas žele promijeniti. Nećete se dati modelirati prema tuđim mjerama i bitno vam je da imate slobodu koja će vam omogućiti da radite ono što želite i kada to poželite. No, ako ste u vezi, vaš bi se partner mogao usprotiviti takvom ponašanju i primorati vas da preuzmete na sebe neke obaveze vezane uz dom ili djecu. Sredinom tjedna mogla bi izbiti prepirka. Zamjerat ćete jedno drugome na neučinjenom, no kad se strasti smire shvatit ćete da ste oboje pridonijeli takvom razvoju situacije.

  VAš PARTNER: Osoba koja će vas najbolje razumjeti i s kojom će vam sve biti lako, ali dovoljno intrigantno i uzbudljivo, bit će rođena u znaku Lava. Vezat će vas strast i intelektualno prožimanje.

  POSAO I NOVAC: Imate jako mnogo planova, a želja još više. Osjećate poriv za pokretanjem stvari, i ovo doživljavate kao idealno vrijeme za to. Jednu od prepreka u ostvarenju predstavljat će vam novčana situacija. Događaji sredinom tjedna pokazat će vam da morate malo smanjiti apetite i prilagoditi se mogućnostima. Jedna osoba će vas zdušno podržavati u realizaciji jedne ideje.

  ZDRAVLJE: Neudobna obuća mogla bi vam stvoriti žuljeve na stopalima, neke će mučiti vene, a moguće je i da dogovorite ortopedski pregled. Čuvajte se i nesmotrenih i naglih pokreta te udaraca u glavu, i prste ruku i nogu. U ponedjeljak vježbajte, a u utorak se suzdržite od svađe.

  SRETNI BROJEVI: 12 18 24 72 81

  Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Nedjelja vam donosi ugodna zbivanja, ljude koje volite, poruke koje vas motiviraju na akciju. Prijatelji i djeca su vam sada najvažniji. Posvećujete punu pažnju onima koje volite.

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Tjedan koji će vas iscrpiti, no ne odustajete tako lako

  LJUBAV: Bit ćete prilično opterećeni poslom i dnevnim obavezama, pa vam neće ostati mnogo energije za romantiku i nježnost. Podlegnete li nekim pritiscima poslovne svakodnevice, kući ćete dolazi mrzovoljni i umorni. Mogli biste se otresati na partnera ili otići u drugu krajnost, zatvoriti se u sebe i brinuti svoje brige te izbjegavati emocionalno zahtjevne i naporne razgovore. U nekim će se slučajevima intimni odnosi zategnuti do te mjere da neće moći izdržati pritisak neriješenih problema. Doći će do krize, no da prekid nije jedino rješenje shvatit ćete već idući tjedan.

  VAš PARTNER: Potreban vam je partner koji će biti uz vas, ali bez da vas opterećuje optužbama, pitanjima i zahtjevima. Netko brižan i nježan poput Ribe, netko tko će prepoznati kada vas je najbolje ostaviti na miru.

  POSAO I NOVAC: Zabrinut će vas poslovni rezultati. Shvatit ćete da po starom više ne ide, da je nužna promjena, pa i radikalan zaokret u dosadašnjem poslovanju. Možda su pred vama naporni pregovori ili razgovori sa šefom koji će vas opteretiti svojim zahtjevima i očekivanjima. Financijska će situacija zabilježiti pad, no strpite se još ovaj tjedan, idući dolaze mnogo bolje vijesti.

  ZDRAVLJE: Izvjesne su velike oscilacije u raspoloženju. Jedan dan ste puni energije, a već drugi prevladava bezvoljnost i teške misli. Dižite imunitet kako ne biste 'pokupili' virozu ili potpali pod nalet proljetne alergije. U utorak se suzdržite od krupnih odluka i izbjegavajte fizičke napore.

  SRETNI BROJEVI: 5 10 29 54 70

  Ljubav 3 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U srijedu ćete rastjerati maglu oko sebe. Ponovno ste u akciji i borite se za ono do čega vam je stalo. Ne pada vam napamet odustati ili se pomiriti s postojećim stanjem stvari kad znate da možete bolje.

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  U ljubavi se ne uspijevate oduprijeti zovu požude

  LJUBAV: Nećete gubiti vrijeme. Kad nešto poželite, iskoristit ćete sve što možete da to i dobijete. Ne trpite odugovlačenje, na kritike reagirate drsko i ne dopuštate da bilo tko umanjuje vašu osobnost. Od boravka u dugoj vezi, draže će vam biti koketiranje. Nećete moći sakriti oduševljenje kad shvatite da vaš šarm pogađa ravno u metu. Zauzeti bi mogli malo skrenuti s puta, poželjeti nešto zabranjeno ili nedostupno. Vodit će vas požuda, a vi joj se nećete opirati. Slobodni će se nadmudrivati s jednom osobom koja bi vas zbog svoje neodlučnosti mogla toliko iznervirati da ćete od svega dignuti ruke.

  VAš PARTNER: Ponašanje jednog Strijelca golica vaša osjetila i stavlja vas na kušnju. Zbog njega ćete biti spremni učiniti nešto nepromišljeno i nećete zbog toga požaliti. Za vikend ćete znati zašto.

  POSAO I NOVAC: Obavljat ćete neke poslove u drugom gradu, angažirati odvjetnika ili neku drugu stručnu osobu i poduzeti sve što je potrebno kako biste osigurali ostvarenje jednog cilja. I zarada bi mogla doći od poslovanja vezanog uz inozemstvo ili tvrtku sa sjedištem u drugom gradu. Ako se situacija neočekivano zakomplicira oko utorka, zadržite prisebnost i ne dajte da vas zavedu lijepa obećanja koja nemaju osnove za ostvarenje.

  ZDRAVLJE: Imat ćete dovoljno energije da izađete na kraj s teškoćama, no ne tako mnogo živaca, pa ćete često planuti, naljutiti se i ulaziti u polemike s ljudima. Redovito kontrolirajte tlak, a napetosti ćete se najbolje osloboditi putem seksa ili dugih večernjih šetnji.

  SRETNI BROJEVI: 9 22 35 47 82

  Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Subotu rezervirajte za ljubav i zabavu. Odmaknite se od svih problema, odgodite obaveze i budite tamo gdje želite biti i s kim želite provoditi svoje slobodno vrijeme.

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Previše razmišljanja usporit će ostvarenje jednog plana

  LJUBAV: Bit ćete mnogo sretniji prestanete li se zamarati onim što će se možda dogoditi. Život u budućnosti ili pak u prošlosti neće vam dopustiti da maksimalno iskoristite okolnosti koje će se odvijati pred vama. Sviđa li vam se netko, a stalno se kočite, lako je moguće da 'propustite vlak'. Zato iskoristite svaku priliku za zbližavanje, ne iscrpljujući se pitanjima koja počinju 'što ako…'. Bez obzira na to jeste li slobodni ili vezani, trud i angažman će vam pokazati je li osoba koju imate ili želite u svom životu ona prava ili je vrijeme za promjene.

  VAš PARTNER: Privući će vas osoba škorpionskog karaktera, strastvena, snažna i neustrašiva. Jedan pogled bit će dovoljan da vam zaklecaju koljena. Nemojte se praviti da ju ne vidite, priđite i budite otvoreni, Škorpioni to vole…

  POSAO I NOVAC: Dosta ćete se zamarati financijskom stranom života, razmišljati kako se riješiti nekih dugova i smanjiti troškove. Ovo je tjedan u kojem ćete nastojati podmiriti svoje dugove, ali i zahtijevati od drugih da to isto učine prema vama. Pomoć koju očekujete neće stići ovaj tjedan, no već idući očekujte mnogo dotok mnogo povoljnijih informacija.

  ZDRAVLJE: Imate li problema s kralješnicom ili patite od nekih bolova, nemojte čekati da se problemi razviju, već djelujte odmah. Isprobajte učinkovitost sportske masaže i nastojte se što više opuštati radeći ono što vas usrećuje i puni pozitivnom energijom. Važno je da što manje razmišljate.

  SRETNI BROJEVI: 9 11 34 41 59

  Ljubav 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U četvrtak ćete voditi razgovor koji će vam pomoći da shvatite značenje nedavnih događanja. Neki bi mogli primiti zanimljivu poruku ili obavijest, sresti osobu koju nisu dugo vidjeli…

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Teže izlazite na kraj s pritiscima i zahtjevnim osobama

  LJUBAV: Vaša ljubavna svakodnevica neće biti mirna, niti uobičajena. Pomrčina Mjeseca u vašem znaku mogla bi uzburkati vaše osjećaje, potaknuti vas na svađu, nesmotreno odlučivanje. Mogli biste se zamjeriti voljenoj osobi ili se razočarati načinom na koji on doživljava vaš odnos. Možda ovaj tjedan neće biti jednostavan, ali će imati i svoju izvrsnu stranu. Zbivanja će vam pomoći u raščišćavanju nakupljenih problema. Prešućeno će se izgovoriti, istina će izaći na vidjelo, a sve će vam to omogućiti da filtrirate ono najbolje iz svoje veze, a odbacite obrasce ponašanja koji vas vode u emocionalnu krizu.

  VAš PARTNER: Budući da će vas ovotjedni događaji zbunjivati, potrebna vam je stabilnost i čvrsta ruka Bika. Osoba rođena u ovom znaku znat će 'rukovati' s osjetljivim i ranjivim dijelovima vašeg bića.

  POSAO I NOVAC: Nastojte se manje zamarati tuđim stavovima i komentarima. Tako ćete uspjeti zadržati fokus na onome što je bitno te djelovati u pravcu koji ste si zacrtali. Pregovori, kao i sklapanje ugovora bit će u ovim danima zahtjevne radnje, pa ne bi bilo loše da si date više vremena za donošenje odluke. U utorak razmišljajte svojom glavom i ne dajte se uvući u mrežu manipulatora.

  ZDRAVLJE: Osjetljivost je naglašena, pa biste mogli pokazati cijelu paletu osjećaja od tuge, ljutnje, pa sve do radosti. Pojedinci će patiti od vrtoglavice i opće slabosti organizma, pa je vrijeme da provedete detoksikaciju organizma i promijenite način prehrane.

  SRETNI BROJEVI: 8 11 35 69 81

  Ljubav 3 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Subota je vaš dan za izlet u društvu najmilijih. Prošećite šumom, boravite na proljetnom suncu, maknite se iz zatvorenih prostora. Večer je pogodna za razgovor u četiri oka.

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  'Visoka napetost' na radnom mjestu traži promišljenost

  LJUBAV: Kretanje Venere u znakom romantičnih i sanjivih Riba naglasit će i vaše ljubavne ideale. Spremniji ste se odricati i žrtvovati u ime potreba i želja svog srca. Ovo je vrijeme kada biste se mogli zaljubiti ili shvatiti da vam je stalo do partnera i više nego što mislite. Vezani će češće privlačiti voljenu osobu u zagrljaj i riječima izražavati svoje osjećaje. Vašem će voljenom/voljenoj goditi pažnja. Imate li djece, dat ćete im ono najbolje od sebe. Samci imaju vrlo aktivan društveni život, i oprezno odgovaraju na udvaračke pothvate jedne osobe.

  VAš PARTNER: Blizanac bi vas mogao razveseliti, nasmijati vas, skrenuti vam pažnju s nekih problema i omogućiti vam ono što će vam biti najpotrebnije – opuštanje i uživanje u malim stvarima.

  POSAO I NOVAC: Ovo je tjedan u kojem biste trebali biti oprezniji s troškovima i odustati od rizičnih investicija, spornih ugovora, kao i od pregovora koji ne vode nikud. 'Visoka napetost' u vašoj radnoj sredini bit će posljedica natjecateljskog duha i ambicioznosti nekih ljudi. Razvoj zbivanja na vašem radnom mjestu primorat će vas na produljeni radni tjedan, kao i na neke kompromise koji vam se neće svidjeti.

  ZDRAVLJE: Oči, uši, zubi i sinusi bit će područje mogućih smetnji. Imate li kroničnih problema s bubrezima ili mjehurom, budite na oprezu. Ne pijte kavu na prazan želudac, ako ste pušač, ne pretjerujte u toj lošoj navici i nastojte se zdravo i redovito hraniti.

  SRETNI BROJEVI: 6 29 36 40 71

  Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U srijedu povucite važan ljubavni potez. Dovedite voljenu osobu pred gotov čine, razoružajte ju svojim šarmom i pokažite joj što bi mogla propustiti ne odabere li vas i vaš prijedlog.

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Brakovi i veze na testu strpljenja i zrelosti

  LJUBAV: Važno vam je da je strastveno, uzbudljivo i izazovno. Bježite od rutine, mlakih i neuvjerljivih osoba te tražite stimulanse i afrodizijake. Libido će preuzeti glavnu riječ u odlučivanju, pa biste se mogli naći u vrućem zagrljaju neznanca, i tek ujutro postati svjesni što ste učinili. Jedna će se osoba jako 'zagrijati' za vas, ali vi ćete okolišati. Nešto će vas odbijati u njezinom nastupu. Brakovi i duge veze morat će izdržati test strpljenja i zrelosti. Kad se pojavi problem, suočite se i progovorite o njemu. Tako pokazujete da vam je stalo.

  VAš PARTNER: Vodenjak će biti vaša ovotjedna srodna duša. Voljet ćete provoditi vrijeme s njim. Mnogo ćete razgovarati i shvatiti da posjedujete dosta sličnih osobina. Seksualna privlačnost će vas sasvim razoružati.

  POSAO I NOVAC: Kreativni ste, imate mnogo ideja, i djelujete brzo, ne dopuštajući da se poslovi prebacuju na drugi dan. Razdoblje je plodno za umjetnike, kao i za menadžere koji zastupaju estradne zvijezde. Financijski eksperimenti nikako nisu poželjni, pa pričekajte idući tjedan kad je posrijedi sklapanje financijskih ugovora.

  ZDRAVLJE: Puni ste energije, i mnogo radite. Ruke i misli će vam biti neprestano zaposleni. Poželjno je baviti se nečim kreativnim, nekim hobijem koji će vas ispuniti, a vašu svakodnevicu učiniti smislenijom. Malo više pozornosti posvetite mjehuru, a sredinom tjedna prakticirajte siguran seks.

  SRETNI BROJEVI: 2 6 38 51 66

  Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Planirate li putovanje na neko zanimljivo odredište, subota je pravi dan za to. Mjesec u vašem znaku začinit će vašu pustolovinu uzbudljivim, možda i ljubavno-strastvenim sadržajima. Ako ništa drugo, planirajte večernji izlazak.

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Dom i obitelj su područja značajnih promjena i zaokreta

  LJUBAV: Bračni partner ukazat će vam na neke propuste u vašem ponašanju, a vama će to prilično teško pasti. Najteže vam se suočiti s vlastitim slabostima, pa je lako moguće da pružite otpor, vratite mu istom mjerom i izazovete prepirku. Povećane odgovornosti unutar doma i obitelji zahtijevat će organiziranost, podjelu odgovornosti i svakako ne odgađanje onoga što je potrebno hitno učiniti. Ne uzdajte se u pozitivne slučajnosti. Razvoj događaja ovisit će isključivo vašem ponašanju i odlukama koje ćete donositi. Samci bi se mogli nadati jednom pozivu ili susretu. Bit će vam lakše ako preuzmete inicijativu.

  VAš PARTNER: Senzualnost i putenost jednog Bika toliko će vas 'začarati', da nećete imati mnogo izbora. Pitate li se koji je najpovoljniji dan za ljubavnu akciju, nemojte popustiti srijedu, a niti subotu!

  POSAO I NOVAC: Moguće su kadrovske križaljke u vašoj radnoj sredini koje će biti izvor nelagode i strepnje. U svakom slučaju dobro bi bilo da ne prejudicirate probleme, već da budete strpljivi i sačekate kako će se stvari dalje razvijati. Lako je moguće da ono što vam se u prvi čas činilo loše, u budućnosti se pokaže sasvim suprotno.

  ZDRAVLJE: Unosite više reda i organizacije u svoju svakodnevicu, pa ćete se slijedom toga brižnije odnositi i prema svome tijelu. Pravi je trenutak da se opredijelite za tip rekreacije koja odgovara vašoj tjelesnoj spremnosti. Moguć je i posjet liječniku ili zubaru.

  SRETNI BROJEVI: 20 33 41 48 63

  Ljubav 3 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Želite li na sebe skrenuti pozornost osobe koja vas zanima, potrudite se naći u njenoj blizini u srijedu. Okolnosti će vam ići u prilog, pa ćete uz malo truda ostvariti gotovo sve što ste imali na umu.

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Iznesite svoje ideje drugima, predstavite svoje planove…

  LJUBAV: Predstojeći događaji 'priredit će vam susret s osobom koju niste dugo vidjeli. Tako bi mnogi mogli ostvariti kontakt s bivšom ljubavi, što će im pomoći da u novom svjetlu sagledaju svoju ljubavnu prošlost. Možda ćete intenzivno proživljavati platonsku ljubav prema osobi koju ćete povremeno viđati i diviti joj se izdaleka. Mnogi odnosi mogli bi doći do točke važnog preokreta u prvoj polovini tjedna. Jedna vijest, susret ili razgovor podignut će mnogo bure. Dok se osjećaji ne smire, nećete ćete moći ispravno procijeniti što se događa, zato polako…

  VAš PARTNER: Vrtlog strasti i uzbuđenja doživjet ćete s Vagom. Oboje ćete biti spremni srušiti neke granice i osloboditi se unutarnjih strahova i predrasuda. Važno je da budete izravni i jasni u izražavanju želja.

  POSAO I NOVAC: Tjedan je povoljan za poslovnu suradnju s rođacima i bliskim osobama koje će biti voljne uključiti se u vaše planove. Izvjesni su kontakti s obrazovnim institucijama, velikim trgovačkim centrima, restoranima, medijskim tvrtkama. Iznesite svoje ideje i planove drugima. Ako vam je zanimanje vezano uz lingvistiku, imat će jako mnogo posla, a trud će se višestruko isplatiti.

  ZDRAVLJE: Bit ćete u odličnoj formi. Snažni ste, puni energije i entuzijazma. Vrijeme je da proslavite nedavne uspjehe i tako učvrstite dojam o sebi kao o osobi koja može, hoće i zna. Prilično će vam biti važna kvaliteta seksualnog života, pa ako tu baš ne bude sve po vašoj volji, poduzet ćete potrebne korake.

  SRETNI BROJEVI: 7 22 51 65 80

  Ljubav 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Zvijezde vas u petak obdaruju zavidnim verbalnim vještinama koje će vam omogućiti da osobe iz intimnog okruženja ili poslovne suradnike uvjerite u korisnost i potrebitost provedbe vaših zamisli.

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Privlače vas ljepota i plemenitost, dajete im se cijeli

  LJUBAV: Nježni doticaji Venere u vašem znaku neće vam dopustiti da zbog nekih dilema ili sumnji klonete duhom. Uvijek ćete u rezervi čuvati šarmantan osmijeh i privlačiti pogled osoba suprotnog spola. I dok budete neobvezno koketirali, vaše će misli biti negdje daleko. Možda će putovati prema nekoj ljepšoj stvarnosti ili adresi nedavno ugasle ljubavi. Način na koji zavodite bit će fatalan za jednu osobu kojoj će srce brže zakucati svaki put kada vas ugleda. Ako ste u braku, ekonomska pitanja ovih će dana oduzeti snagu romantici.

  VAš PARTNER: Bit ćete slabi na ljudske osobine kao što su plemenitost i brižnost, a osoba koja ih posjeduje, privući će vas poput magneta. Rak će vam u tom dijelu biti savršen partner. Nećete se ustručavati pokazati mu sebe.

  POSAO I NOVAC: Poslovna situacija bit će uglavnom zadovoljavajuća, ali bi na vašu radnu efikasnost mogli utjecati sukobi s nadređenima i osjećaj nesigurnosti. Izvjesno je ćete veliku količinu energiju trošiti na dokazivanje vlastitih stavova i borbu za poslovne pozicije. Više surađujte s kolegama i potisnite nepovjerenje. U drugoj polovini tjedan riješit ćete jedan problem koji vas je danima mučio.

  ZDRAVLJE: Planetarne pozicije ukazuju da ćete više pažnje posvećivati svom zdravlju i vanjskom izgledu. Neki od vas će posjetiti liječnika, dogovoriti jedan pregled ili krenuti na dijetu kako bi što spremniji i zadovoljniji sobom dočekali prvo ovogodišnje ljetovanje.

  SRETNI BROJEVI: 10 18 31 55 71

  Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Četvrtak će biti vaš dan iz snova. Osim što će vam drugi zavidjeti na toplini i smirenosti, moguće je da vas netko primijeti, uputi vam kompliment ili vam se velikodušno zahvali na pruženoj usluzi.